Doi administratori de pompe funebre au „înmormântat” 200.000 de lei/Le-au „dezgropat” polițiștii

Dosare penale şi sancţiuni contravenţionale constatate de poliţişti ca urmare a unei acţiuni pentru combaterea evaziunii fiscale.

La data de 26 ianuarie a.c., poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au desfăşurat o acţiune pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul prestatorilor de servicii funerare.

Poliţişti au controlat 5 societăţi comerciale ce îşi defăşurau activitatea pe raza municipiului Călăraşi.

În urma verificărilor efectuate au fost identificate 2 societăţi comerciale ce nu fiscalizau sumele încasate în urma serviciilor prestate, sustrăgându-se astfel de la înregistrarea a peste 200.000 lei reprezentând veniturile realizate pe parcursul exerciţiului financiar din anul 2016.

Faţă de administratorii celor două societăţi se vor efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Totodată,  poliţiştii au constatat nereguli de natură contravenţională şi la alte 2 societăţi comerciale, fiind aplicate două sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 20.000 lei.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide