Doi bărbați din municipiul Călărași, reținuți pentru trafic de cocaină

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din București și Călărași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Călărași, au efectuat 17 percheziții domiciliare pe raza județelor Călărași și Ialomița, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant. Doi bărbați au fost arestați preventiv.

La data de 8 martie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au surprins în flagrant în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, pe sensul de intrare în țară, o persoană având asupra sa 20 de grame de cocaină, destinată comercializării către consumatori din județele Călărași și Ialomița.

Ulterior, au fost efectuate 17 percheziții domiciliare ocazie cu care au fost ridicate 3 cântare de precizie, 5 grindere și o doză de cocaină.

În fapt, doi bărbați cu vârste cuprinse între 39 si 44 de ani, ambii din municipiul Călărași, ar fi achiziționat săptămânal din Bulgaria, personal sa prin intermediul unor cărăuși, diverse cantități de cocaină, pe care ar fi comercializat-o către consumatori din județele Călărași și Ialomița, la prețul de 100 de euro doza.

Bărbații au fost reținuți și prezentați instanței de judecată, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc intern și internațional.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al  Direcției Operațiuni Speciale, iar în activități au fost angrenați polițiști din cadrul P.T.F. Ostrov și jandarmi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide