Doi elevi sportivi din Călărași susțin Bacalaureatul în sesiunea specială

Absolvenţii de liceu participanţi la loturile naţionale, care se pregătesc pentru competiţiile internaţionale sportive sau pe discipline, susțin în această săptămână examenul de Bacalaureat. Prima probă este cea de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

Pe 18 și 19 mai vor susține examenul de evaluare a competențelor digitale, iar vineri și sâmbătă vor avea examenul de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Săptămâna viitoare elevii încep examenele scrise, astfel: 23 mai-Limba şi literatura română, 24 mai-proba obligatorie a profilului, 25 mai-proba la alegere a profilului şi specializării, 26 mai-Limba şi literatura maternă.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 26 mai. Depunerea contestaţiilor este programată în cursul aceleiaşi zile, în intervalul orar 18-20. În data de 27 iunie vor fi soluţionate contestaţiile şi afişate rezultatele finale.

Printre olimpicii care susţin în aceste zile Bacalaureatul special, care se desfăşoară la Braşov, se numară și doi elevi sportivi din Călărași, cererile lor fiind aprobate de Ministerul Educaţiei.

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide