Dor Mărunt/Bănuit de trafic de minori, arestat preventiv

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Călăraşi  şi procurorii D.I.I.C.O.T. bănuiesc un bărbat din comuna Dor Mărunt că ar fi racolat, găzduit şi exploatat sexual o minoră. Acesta a fost arestat preventiv.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi au documentat activitatea infracţională a unui bărbat de 21 ani, din comuna Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, bănuit de trafic de minori.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2012 – 2014, bărbatul ar fi racolat o minoră, prin inducerea unei relaţii de prietenie, ar fi cazat-o şi ar fi exploatat-o sexual prin obligare la practicarea prostituţiei, pe raza municipiului Bucureşti şi în Franţa.

Bărbatul a fost reţinut de procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Călăraşi sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de minori în formă continuată, iar Tribunalul Călăraşi a dispus, la data de 02 februarie 2016, arestarea preventivă a acestuia.

Persoana bănuită a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide