Dosar penal pentru un oltenițean de 36 de ani prins cu 600 de petarde

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase au indisponibilizat, la data de 18 decembrie a.c., 600 de petarde, deținute ilegal de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Oltenița, județul Călărași.

Acesta deținea în scop de comercializare 600 de petarde, categoria F2, fără a fi autorizat să desfășoare operațiuni cu astfel de obiecte.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Orice operațiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept”.

Referitor la persoanele fizice, atragem atenția că acestea, dacă au vârsta de peste 18 ani, pot deține și folosi în scop de divertisment doar articole pirotehnice din categoria F1 pe tot timpul anului.

Articolele pirotehnice din categoriile F2-F4, P.1, P.2, T.1 și T.2 nu pot fi confecționate, importate, comercializate sau folosite de către persoanele fizice în scopuri de divertisment.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide