Dragoș Coman, cel mai bun rezultat al PNL, la Europarlamentare, în municipiul Călărași

Organizația municipală a PNL Călărași a premiat, ieri după amiază, organizațiile liberale de cartier din municipiul Călărași care au obținut cele mai bune rezultate la alegerile Europarlamentare din luna mai a acestui an. 

Cel mai bun rezultat a fost obținut de organizația nr. 10, coordonată de viceprimarul Dragoș Coman, care a obținut un scor de 34,49%. De asemenea, cel mai mare scor obținut de liberali în municipiul Călărași a fost realizat la o secție aflată tot în coordonarea directă a lui Dragoș Coman – 50,63%. Acesta a primit din partea președintelui organizației, Viorel Ivanciu, o cupă și o diplomă.

Organizația Municipală a PNL Călărași este împărțită în 12 organizații de cartier, Dragoș Coman implicându-se în coordonarea a 6 dintre ele, toate având rezultate peste media națională.

PNL a obținut în municipiul Călărași, la alegerile pentru Parlamentul European, 27,84%, clasându-se pe primul loc înaintea PSD (25,57%) și USR (20,73%).

„Am avut dintotdeauna o simpatie aparte pentru Dan Motreanu iar faptul că el a fost pe o poziție eligibilă m-a motivat suplimentar. Altfel spus, când ești pus în situația  de a susține oameni de calitate, campaniile sunt ușor de dus. Îmi exprim convingerea că și în bătăliile viitoare Partidul Național Liberal își va desemna cei mai buni candidați.”, a declarat secretarul organizației municipale a PNL, Dragoș Coman.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide