Dragoș Coman: „În această perioadă este în lucru un sondaj privind candidatul la Primăria municipiului”

Secretarul de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, Dragoș Coman, a discutat ieri, în cadrul unei emisiuni a studioului Antena 3 Călărași, despre eventuala sa candidatură la Primăria Călărași. Acesta a spus că, în acest moment, la nivelul PNL Călărași se află în lucru un sondaj, iar cel care se va situa în topul preferințelor călărășenilor va fi candidatul pentru Primăria Călărași. Coman a declarat că decizia va fi luată în funcție de șansele candidatului și mai puțin în funcție de dorințele personale. Cel mai probabil, alegerile locale vor avea loc la finalul lunii septembrie a.c. 

„Suntem în evaluări interne în momentul de față. Mi-am dorit dintotdeauna să candidez pentru Primăria Municipiului Călărași și nu am făcut un secret din asta. Cred că știu foarte bine ce trebuie făcut într-o funcție de genul ăsta, sunt un om căruia îi place să construiască și, din prisma asta, mi-am dorit să candidez. Dar asta nu înseamnă că e obligatoriu ca eu să fiu candidatul PNL la Primăria Călărași. În momentul de față e domnul Daniel Ștefan Drăgulin. În acest moment se face un sondaj la nivelul municipiului. În politică lucrurile se pot schimba de la o zi la alta. Ce e o realitate astăzi nu e obligatoriu să fie și mâine.

Aș vrea să punctez o chestiune, pentru că am tot văzut că au apărut în spațiul public tot felul de informații. Suntem în Partidul Național Liberal o echipă și dacă se va hotărî ca oricare dintre cei sondați să candideze ceilalți vor fi în jurul persoanei respective. Ca să fiu mai exact, dacă Daniel Ștefan Drăgulin va fi în topul preferințelor călărășenilor cu siguranță îl voi susține, cum sunt convins că, am și avut discuții în zona asta, dacă eu voi fi eu în topul preferințelor mă va susține. Vom intra în alegeri ghidați de dorința călărășenilor și nu de dorințe și de ambiții personale. Poate eu îmi doresc mai mult decât își dorește primarul în funcție, asta nu înseamnă că trebuie să fiu eu.

În momentul ăsta candidatul PNL este Daniel Drăgulin, dar se fac evaluări, cum spuneam, inclusiv personale. Putem să ne imaginăm următorul scenariu în care Daniel Drăgulin spune „am obosit, nu vreau să mai candidez pentru funcția de primar. Astea sunt toate proiectele pe care le-am făcut până acum, de aici, oricare coleg de al meu din partid care va candida să le ducă mai departe.”

O analiză privind candidatura la Primăria Călărași, după finalizarea sondajelor, o va face conducerea partidului.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide