Dragoș Coman: „Mă simt pregătit să-mi asum funcția de președinte al Organizației Municipale Călărași”

Organizația municipală a PNL Călărași se pregătește de alegeri. La sfârșitul acestei luni sau la începutul lunii viitoare se va stabili noua conducere pentru următorii doi ani. Pentru funcția de președinte și-a anunțat intenția de a candida primarul municipiului Călărași, Daniel Drăgulin, actual președinte interimar. Tot acesta, însă, a spus că se gândește să candideze și la președinția organizației județene, acolo unde este pretendent și Vasile Iliuță, președinte al Consiliului Județean Călărași.

Cum vizavi de această candidatură gândurile nu le dau pace celor doi lideri ai PNL,  Vasile Iliuță și Daniel Drăgulin, neluând o decizie clară în această privință, există și alte ipoteze în ceea ce privește organizația municipală.

Viceprimarul Dragoș Coman s-a arătat interesat de o eventuală candidatură la președinția organizației municipale dacă Daniel Drăgulin va candida la organizația județeană.

Acesta ne-a declarat că este pregătit să își asume conducerea organizației municipale, dacă primarul Drăgulin va candida la alegerile pentru județ.

„Conjuctura este destul de incertă acum în PNL, dar dacă domnul Drăgulin își va menține dorința de a candida la președinția organizației județene, mă simt pregătit să candidez la funcția de președinte al organizației municipale.”

Dragoș Coman a fost liderul Organizației de Tineret a PDL și președinte interimar al PMP Călărași.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide