Dragoș Coman, noul secretar general al PNL Călărași: „Nu m-au speriat niciodată munca și nici autenticitatea propriilor gânduri”

Președintele ales al organizației municipale a PNL Călărași, Daniel Drăgulin, l-a desemnat ieri, în cadrul alegerilor organizației municipale, pe Dragoş Coman în funcţia de secretar general.

Ales viceprimar al municipiului Călăraşi, de către consilierii locali, în iunie 2016, Dragoş Coman ne-a declarat că şi-a manifestat intenția de a accede la această funcție politică pentru că își dorește o implicare directă și activă în organizația PNL Călărași. Acesta mai spune că a fost conștient de responsabilitățile la care se înhamă, dar că întotdeauna a fost o persoană implicată căreia i-au plăcut provocările.

„Dacă ne raportăm la ultimele alegeri parlamentare este o postură nu tocmai favorabilă. Va trebui să redeschidem ușile partidului pentru oamenii ce s-au săturat de stilul tradițional de a face politică. Voi merge și voi discuta cu toți cei care vor să se implice și înțeleg că evoluționismul are la bază munca, libera inițiativă și valorile morale. Este o postură grea, dar nu m-au speriat niciodată munca și nici autenticitatea propriilor gânduri.”, a mai declarat secretarul general al PNL Călărași, Dragoș Coman.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide