Dragoș Coman, numit secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului

Viceprimarul municipiului Călărași, Dragoș Coman, a fost numit astăzi secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului.

Premierul Ludovic Orban a numit astăzi, 13 ianuarie, mai multe persoane în funcții de secretar de stat, printre care și pe Dragoș Coman la MTS.

Dragoș Coman a fost propus inițial pentru poziția de secretar de stat în Ministerul Dezvoltări. Coman a fost ales viceprimar al municipiului Călărași în 2016 din partea PNL.

În trecut a mai ocupat funcția de director de cancelarie al prefectului Județului Călărași. Dragoș Coman este absolvent al Facultății de Științe Politice, a urmat cursurile postuniversitare ale Universității Naționale de Apărare Carol I,  Colegiul Național de Apărare, în domeniul securității și apărării naționale.

În 2012 a participat la un schimb de experiență al tinerilor politicieni în Washington DC, SUA – American Council of Political Leaders, iar în perioada 2017-2019 a fost masterand al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, obținând diploma de master în Managementul Sectorului Public.

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide