Dragoş Coman, prima alegere a liberalilor pentru funcţia de viceprimar

Prezent miercuri în cadrul conferinţei de presă a PNL, alături de primarul Daniel Drăgulin, Dragoş Coman, candidat pe lista de consilieri locali şi nominalizat pentru funcţia de viceprimar, a declarat că, în urma unei discuţii purtate cu Viorel Ivanciu, nominalizat şi el pentru funcţia de viceprimar, s-a stabilit de comun acord ca în cazul în care PNL va obţine doar un post de viceprimar, întâietatea la această funcţie să îi aparţină.

„Vreau să încep prin a le mulţumi domnului primar Drăgulin, domnului preşedinte Filipescu, domnului Ivanciu pentru încrederea de a mă nominaliza pentru prima poziţie de viceprimar în această construcţie. Plecând de la această idee, vă promit că îmi voi pune întreaga energie şi pricepere în slujba acestei comunităţi. Voi încerca în perioada următoare şi în perioada de campanie să-mi consum întreaga energie a generaţiei mele, după care, împreună cu domnul primar, cu domnul Ivanciu, cu ceilalţi consilieri ne vom aşeza fiecare pe atribuţiile sale pentru o bună guvernare a acestei comunităţi.”, a declarat Dragoş Coman.

2 Comentarii

 1. călărăşean neoş
  15 aprilie 2016 - 12:49

  Ba baiete chiar nu ti-e rusine ?nu ti-a spus \”mamica\” ta sa fii cuminte?

  Raspunde
 2. morena
  28 aprilie 2016 - 13:41

  Domnule Dragulin credeti ca romanul uita ,acum ceva timp in urma domnul.Dragos Coman se plimba cu Elena Udrea si cu acolitii dumneaei razand in hohote cand era agesata batrana de la Nana.

  Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide