Dragoș Coman, secretar de stat MTS: „Este datoria noastră să venim în întâmpinarea talentului copiilor!”

De Ziua Copilului, Dragoș Coman, secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului și Florin Șari, manager de proiect UEFA EURO 2020,  au donat echipamente sportive și mingi de fotbal copiilor fără posibilități materiale din 8 localități din județul Călărași.

Acțiunea a făcut parte din campania „Bucurie în cutie” desfășurată de Anamaria Radu și IBM Business Solutions.

„Mulțumiri Ana-Maria Cătălina Radu, un om cu totul special, care își dedică o mare parte din timp sădind bucurie în inimi și inițiator al acestei campanii căreia ne-am alăturat cu tot sufletul, pentru că a ales să sprijine acești copiii minunați.

Este datoria noastră să venim în întâmpinarea talentului lor și să îi sprijinim în a deveni performerii zilei de mâine. Cred cu tărie că tot mai mulți oameni care simt să îi susțină pe acești micuți se vor alătura și astfel să putem sădi cât mai multe zâmbete pe chipurile lor.

Mulțumiri domnului Constantin Florin Șari ( manager de proiect Euro 2020 ), pentru promptitudinea cu care a răspuns in numele Federației Române de Fotbal dar și pentru faptul că a acceptat să doneze personal echipamentele sportive.”,  a scris Dragoș Coman pe pagina sa de facebook.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide