Drăgulin, după rezultatele din primul tur: ”Rezultatul PNL de acum este urmare a politicii dusă de Filipescu”

Primarul municipiului Călărași, Daniel Drăgulin, vicepreședinte la nivel national al UNPR, a fost prezent în conferința de presă a Alianței PSD-UNPR-PC Călărași, după primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, din 2 noiembrie, pentru a oferi informaţii cu privire la concluziile trase după rezultatul înregistrat la nivel județean. În Călărași, Alianța PSD-UNPR-PC a ieșit învingătoare cu 49,76% din sufragii, ocupând locul 14 la nivel national. Drăgulin, în discursul avut, a transmis săgeți fostului șef pe linie de partid, liberalul Răducu Filipescu, dând asigurări, totodată că echipa din care face parte acum este una valoroasă.

 

“Aș începe cu o glumă spunând că ce bine e că nu mai sunt președintele organizației municipale a PNL pentru că acum eram principalul trădător. Uitați că lumea se învârte și Dumnezeu nu doarme și vedeţi cine e considerat acum trădător, este președintele Filipescu. Noi vă asigurăm că nu am avut niciun fel de înțelegere cu el, rezultatele obținute sunt rodul unei munci în echipă și în seara când număram bobii aici, a zis o vorbă mare Bebe, despre care cred că va deveni un mare politician, că indiferent de valoarea unor părți, suntem o echipă. Și sunt mulţumit că și celor mici și celor mari li se recunosc meritele. Și mă bucur că suntem o echipă cu oameni care au același țel: Victor Ponta, președinte!”, a declarant vicepreședintele UNPR.

Concluziile primului tur de scrutin

“Am tras niște concluzii în urma primului tur de scrutin, în primul rând valoarea întregii echipe și-a spus cuvântul, aici crește o echipă care a devenit un adversar pe măsura celor care sunt în PNL, fără să dau nume și vă asigur că împreună vom arăta că suntem o echipă care dorește să dea României un președinte. Din experiența pe care o avem, în turul doi sunt alte condiții, dar noi vom încerca să aducem cât mai multe voturi în tolba noastră. Pe mine mă interesa primul tur pentru că de aici se pot trage concluzii cu privire la activitatea noastră. Dragilor, s-a încheiat cu politica pumnului bătut în masă, să găsim numai sarcini, să ne asumăm doar meritele și să găsim vinovați când pierdem. A venit timpul să lucrăm cu proiecte, cu idei, cu programe, să nu arătăm cu degetul în loc să contabilizăm ce am făcut noi în curtea noastră, să mergem, cel puțin în municipiu, pe o campanie negativă și să ne pliem pe nenorocirea unor oameni. Călărășenii s-au săturat de aceste lucruri și noi ne-am luat un angajament să nu facem o campanie negativă, să răspundem provocărilor și doar atât”, a mai spus Drăgulin, care a făcut un apel de pe acum la călărășeni să vină la vot și să opteze pentru Victor Ponta ca președinte al României.

Vom încerca să ne promovăm candidatul, care e singurul cu un program de președinte, un președinte care unește, un președinte care dorește să devenim un popor care să dovedească că suntem a șaptea putere în Uniunea Europeană. Rog toți călărășenii să vină alături de noi să votăm pe data de 16 noiembrie Victor Ponta, președinte”.

“Filipescu culege ce a semănat”

Totodată Drăgulin crede că înfrângerea de care au avut parte foștii săi colegi liberali în județ, prima după o dominație destul de lungă (ultima datează de la europarlamentarele din 2009, când PNL-ul lui Răducu Filipescu era învins de PDL și PSD) este cauzată și de modul cum acesta a făcut politică în județ.

“Niciodată nu e bine să te îmbeți cu apă rece, e bine să fii un om cu picioarele pe pământ și să analizezi posibilitățile de a pierde. Ceea ce s-a votat pe 2 noiembrie este o reacţie la tot ce s-a întâmplat în politica județeană în ultimii 10 ani. E bine ca fiecare să tragem concluziile care trebuie. Mă bucur că primarii, dacă au avut un aport în obținerea rezultatelor și eu cred că au avut, au arătat că au demnitate, onoare, verticalitate și putere de a hotărî în momente deosebite”, a conchis primarul de Călărași.

1 Comentariu

  1. Sandu
    6 noiembrie 2014 - 01:20

    Tare nerusinat mai esti mai Draguline. Ai fost si vei ramane un comunist fara caracter.

    Raspunde

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide