Drăgulin: „Nu mi-e frică de campaniile murdare cu care unii ne-au obișnuit”

Primarul de Călărași, Daniel Drăgulin, vicepreședinte la nivel național al UNPR, a vorbit, într-o conferință de presă, miercuri, 28 ianuarie, despre alegerile locale din 2016, declarând că nu îi este frică de niciun fel de campanii, mai ales de cele „murdare” și că împreună cu echipa sa va avea un cuvânt greu de spus în anul electoral ce va veni.

Nu îmi este teamă de niciun fel de campanie, mai ales de cele murdare cu care unii ne-au obișnuit pentru că nu fac decât să se discrediteze. Eu împreună cu echipa din UNPR Călărași ne vom mobiliza și vom avea un cuvânt greu de spus în economia rezultatelor alegerilor din 2016”, a anunțat Drăgulin.

Vicepreședintele UNPR Daniel Drăgulin va fi prezent, în acest weekend, la Biroul Politic Național al partidului, reunit la Sinaia, unde va fi însoțit de deputatul Aurel Niculae, președinte interimar UNPR Călărași și de primvicepreședintele Alexandru Buricea.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide