Dunărea Călărași întâlnește FCSB, sâmbătă 2 februarie, de la ora 14.00

Dunărea Călărași va evolua sâmbătă, 2 februarie, la Călăraşi împotriva ocupantei locului 2, FCSB, echipă care se bate pentru câştigarea campionatului.

Prima confruntare stagională dintre cele două viitoare rivale a avut loc pe 23 septembrie. Partida, care s-a disputat la Voluntari a fost câştigată cu 2-0 de FCSB, golurile fiind marcate în prima repriză de Dennis Man (min. 8) şi Florin Tănase (min. 45), din lovitură de la 11 metri.

Dunărea a avut o foarte bună ocazie încă din start, irosită de Mediop Ndiaye care deşi a scăpat de marcajul fundaşilor adverşi s-a pripit şutând slab, fără probleme pentru Bălgrădean.

Dunărea şi FCSB s-au mai duelat în toamna anului trecut şi în optimile Cupei României. În jocul disputat la Călăraşi, pe 1 noiembrie, în nocturnă, echipa noastră s-a impus cu 2-1, calificându-se în sferturi.

După primele 21 de etape, FCSB se află pe 2 cu 40 de puncte, la 6 puncte distanţă de liderul CFR Cluj. Dunărea e pe 12 cu 17 puncte.

În partidele disputate „acasă”, clasamentul e dominat de FCSB cu 23 de puncte (11 partide), Dunărea ocupând locul 13 cu 9 puncte (10 jocuri). În topul meciurilor jucate în „deplasare”, FCSB e pe 2 cu 17 puncte (10 jocuri) iar Dunărea, pe 12 cu 8 puncte (11 jocuri).

Golgeterul FCSB-ului sunt Eddy Gnohere cu 11 reuşite (locul 3 în clasamentul general), el fiind urmat de Fl. Tănase şi Fl. Coman, ambii cu câte 7 goluri fiecare. Cel mai prolific jucător al Dunării este atacantul senegalez, Mediop Ndiaye cu 5 goluri.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide