Dunărea Călărași joacă mâine pentru prezența, în premieră, în semifinalele Cupei României

Miercuri, după-amiază, de la ora 17.00, pe arena Marin Anastasovici din Giurgiu, va avea loc partida Dunărea – Astra din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României la fotbal, ediţia 2018-2019.

Antrenorul Dan Alexa a declarat că, în ciuda faptului că giurgiuvenii pornesc cu prima şansă, obiectivul Dunării este calificarea.

Din păcate, trebuie să jucăm la Giurgiu. Ştiţi problemele care sunt că nu avem nocturnă şi am economisit nişte bani mergând acolo. Voi încerca să bag nişte jucători care au nevoie de minute.

Vor fi Filip şi Iancu, doi jucători pe care mă bazez foarte mult şi care vor juca la Giurgiu. Mergem să ne calificăm! E un meci important pentru noi. Dar la fel de adevărat trebuie să fim conştienţi că Astra pleacă cu prima şansă.”, a spus Dan Alexa.

Dunărea a trecut în şaisprezecimi de echipa de liga a 4-a, CSM Slatina, scor 0-2 iar în optimi de FCSB, scor 2-1, partida jucându-se pe 1 noiembrie 2018, la Călăraşi. De partea cealaltă, Astra a trecut în şaisprezecimi de Luceafărul Oradea, scor 1-5 iar în optimi de U Cluj, cu scorul de 3-4.

Astra Giurgiu a câştigat trofeul în 2014, învingând în finala disputată pe National Arena pe FCSB cu scorul general de 4-2 (o-o după 120 de minute, 4-2 la penalty-uri)

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide