Dunărea Călărași, pregătită de meciul cu FCSB! S-a aprins nocturna!

Partida dintre Dunărea Călărași și FCSB se va juca cu casa închisă. Oficialii Dunării anunță că mai sunt bilete doar la peluze, în rest toate celelalte au fost vândute. Meciul se va disputa pe 1 noiembrie, de la ora 21.45, în nocturnă, pentru prima oară în istoria echipei călărășene.

55.000 de euro a scos conducerea din visteria clubului pentru ca meciul din optimile de finală ale Cupei României dintre Dunărea Călărași și FCSB să se desfășoare la Călărași și să poată fi văzută de suporterii călărășeni.

Dunărea a evoluat ultima oară în acest act al Cupei României acum 27 de ani. Pentru prima oară în istoria sa de 100 de ani, Dunărea va disputa primul meci pe teren propriu în nocturnă.

În această seară, în prezența oficialităților, a jucătorilor și a suporterilor a fost aprinsă instalația de nocturnă provizorie, adusă special pentru meciul de cupă.

De menționat că administratorul bazei și finanțator al echipei, Consiliul Județean Călărași, va investi aproximativ 1 milion de euro pentru o instalație proprie de nocturnă dar și pentru instalația de încălzire a terenului de joc.

Să fie lumină! Istorie la Călăraşi! S-a aprins nocturna pentru prima data pe stadionul "Ion Comsa" din Călăraşi!#DunareaEchipaTa! 💛💙🏟👏🔝🤗

Publicată de AFC Dunărea Călărași pe Marţi, 30 Octombrie 2018

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide