Dunărea Călăraşi/Adrian Iencsi şi Bogdan Leu au demisionat. Florin Brişan este noul preşedinte, Mirel Condei, noul antrenor

Antrenorul Adrian Iencsi şi-a reziliat contractul cu gruparea călărăşeană, AFC Dunărea 2005 Călăraşi, din cauza unor dispute avute cu fostul preşedinte Bogdan Leu, cel care îl şi convinsese să vină la Călăraşi.

Echipa călărăşeană l-a avut pe bancă doar într-un singur meci pe Iencsi în prima etapă a Ligii a 2-a jucată sâmbătă, 5 august, într-un meci pe care Dunărea l-a pierdut la Clinceni cu 1-4.

Dată fiind situaţia, lui Bogdan Leu, cel care a ocupat funcţia de preşedinte al Dunării, i s-a cerut demisia din funcţie. În locul său a fost numit Florin Brişan, om de afaceri, apropiat al clubului.

Florin Brişan a declarat că va face tot posibilul pentru a păstra clubul la nivelul pe care l-a atins acum, obiectivul său fiind clasarea în prima jumătate a clasamentului.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide