Dunărea Călăraşi/Adrian Iencsi şi Bogdan Leu au demisionat. Florin Brişan este noul preşedinte, Mirel Condei, noul antrenor

Antrenorul Adrian Iencsi şi-a reziliat contractul cu gruparea călărăşeană, AFC Dunărea 2005 Călăraşi, din cauza unor dispute avute cu fostul preşedinte Bogdan Leu, cel care îl şi convinsese să vină la Călăraşi.

Echipa călărăşeană l-a avut pe bancă doar într-un singur meci pe Iencsi în prima etapă a Ligii a 2-a jucată sâmbătă, 5 august, într-un meci pe care Dunărea l-a pierdut la Clinceni cu 1-4.

Dată fiind situaţia, lui Bogdan Leu, cel care a ocupat funcţia de preşedinte al Dunării, i s-a cerut demisia din funcţie. În locul său a fost numit Florin Brişan, om de afaceri, apropiat al clubului.

Florin Brişan a declarat că va face tot posibilul pentru a păstra clubul la nivelul pe care l-a atins acum, obiectivul său fiind clasarea în prima jumătate a clasamentului.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
ECOAQUA SA Călăraşi / Modificare preţuri servicii apă şi canalizare

OPERATOR REGIONAL DE APĂ CANAL ÎN JUDEȚELE  CĂLĂRAȘI ȘI IALOMIȚA www.ecoaqua.ro Modificare preţuri servicii apă şi canalizare ECOAQUA SA Călăraşi...

Închide