Dunărea este neînvinsă în meciurile amicale

Sorin Anghel. Portarul Iulian Răduţă şi-a exprimat intenţia de a pleca de la Dunărea Călăraşi, iar Ionel Ganea caută acum soluţii de înlocuire. La partida de miercuri, cu CSM Olteniţa, câştigată de călărăşeni cu scorul de 5-1, în poarta grupării „galben-albastre” a apărut Călin Tiuţ, în vârstă de 23 de ani, ultima oară la FC Botoşani. Dacă transferul marocanului Saifeddine Alami va fi perfectat şi el, iar la echipă ar mai putea fi adus şi un atacant de gura porţii, atunci ar fi şanse ca trupa călărăşeană să înceapă campionatul cu gândul că poate scăpa de retrogradare.

Deocamdată, în cele patru meciuri amicale disputate până acum, Dunărea nu a pierdut niciodată, iar singurul gol pe care l-a încasat a venit dintr-un penalty. Asta înseamnă că echipa se descurcă bine în defensivă, lucru anunţat de către Ionel Ganea încă din cantonamentul de la Ciuta. Chiar dacă până la începutul campionatului mai este o lună de zile, se poate observa că tehnicianul călărăşean ar prefera să nu înceapă cu Bumbac titular în centrul apărării, ci cu Mardare şi Panait, jucători transferaţi în această vară. Un alt om de bază din sezonul trecut, este vorba de Sergiu Popescu, are şi el şanse mici să prindă echipa în condiţiile în care în centru sunt şanse mari să fie titularizaţi Muzac şi Preoteasa. Se anunţă vremuri grele şi pentru Valentin Alexandru, golgheterul din stagiunea precedentă. Dunărea cauta să transfere un atacant de gura porţii în continuare. Valentin Lemnaru, dorit şi de conducere şi de antrenor, nu doreşte să vină de la Cluj-Napoca. Vârful din Lehliu Gară este în căutarea unui angajament în străinătate, însă dacă nu se va concretiza nimic va prefera să rămână la Cluj, oraş în care intenţionează să se stabilească definitiv.

Mâine, cu începere de la ora 11:00, în deplasare, se va dispută partida de verificare în compania celor de la FC Clinceni, adversar pe care călărăşenii îl vor avea şi în campionat. Acesta este primul meci amical din această vară jucat de către Dunărea în compania unui adversar din Liga a 2-a. Returul este programat sâmbăta viitoare, pe 8 august, la Călăraşi.

Campionatul va începe la 22 august, iar clubul condus de către Costică Ştefan va face parte din Seria B1, alături de FCM Dorohoi, Bucovina Pojorâta, Rapid Suceava, Ceahlăul Piatra Neamţ, SC Bacău, Oţelul Galaţi, Farul Constanţa, Dacia Unirea Brăila, Gloria Buzău, FC Clinceni, CS Baloteşti, ASC Berceni şi Rapid Bucureşti.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide