Dunărea intra în pâine începând de luni

Sorin Anghel. Echipa fanion a judeţului a avut parte de o vacanţă ce s-a întins pe cinci săptămâni. O adevărată boierie pentru jucătorii lui Mirel Condei. Începând de luni, 8 iulie, tehnicianului Dunării Călăraşi va conduce şedinţele de pregătire în vederea unei organizări impecabile în sezonul 2013-2014.

Deocamdată nu putem discuta despre achiziţii. De acestea se ocupă preşedintele Costică Ştefan. Din păcate, nici anul acesta, echipa nu va putea ataca promovarea, însă nu aceasta este adevărata problemă fotbalului călărăşean. Dunărea a rămas singură în Liga a 3-a, iar misiunea sa va fi una deosebit de dificilă în condiţiile în care formaţiile din Ilfov vor domina Seria C2.

Mâine, 5 iulie, la Casa Fotbalului, va avea loc şedinţa Comitetului Executiv, ocazie cu care vor fi aprobate componentele celor patru serii din Liga a 3-a. Vorbim doar de o repartizare teoretică. FRF nu are în acest moment suficient de multe echipe pentru cel de-al treilea eşalon. Sunt 70 de formaţii, dar trebuie să ţinem cont că atunci când s-a făcut numărătoarea nu s-a ţinut cont de faptul că Victoria Chirnogi, Olimpia Rm Sărat, CS Corbeanca, Gloria Corneşti, Unirea Alba Iulia, FC Caracal şi SCM Argeşul Piteşti nu au resursele financiare pentru a evolua în Liga a 3-a. Mai mult ca sigur, Dunărea Călăraşi va fi repartizată în aceeaşi serie cu formaţiile din Ilfov, Bucureşti, Dâmboviţa, Ialomiţa şi Constanţa. Lucru deloc rău. Distanţele vor fi aceleaşi ca în sezonul precedent, ceea ce înseamnă că nu vor exista deplasări complicate din punct de vedere financiar.

În condiţiile în care cel puţin patru echipe din Seria C2 nu doresc să evolueze în noul campionat, nu ar fi exclus ca printre adversarele Dunării să se numere echipe precum Sportul Studenţesc II, Rapid Feteşti sau CS Popeşti Leordeni. Totul depinde însă de ceea ce îşi doreşte Mircea Sandu. Preşedintele FRF se găseşte într-o situaţie delicată în acest moment şi doreşte să aplice regulamentele literă cu literă. În mod normal, fuziunile au devenit aproape imposibile. Însă Naşu’ poate face o mutare prin care Liga a 3-a ar putea avea o imagine bună şi să permită celor de la „competiţii” să aducă în cel de-al treilea eşalon şi alte echipe. Din Seria C2, echipele care se vor lupta pentru promovare vor fi CS Ştefăneşti, Viitorul Axintele, Callatis Mangalia şi Chindia Târgovişte, aceasta din urmă aflându-se într-o situaţie neclară. În acest moment, dacă judecă realist, conducătorii clubului nu îi pot cere lui Mirel Condei altceva decât salvarea de la retrogradare.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide