Ecaterina Andronescu a venit la Călărași să-l susțină pe Marius Dulce, candidatul PSD la Primărie

Duminică, 15 mai, vicepreședintele PSD, Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației, a fost prezent la Călărași. În prima parte a zilei, aceasta a participat la două acțiuni electorale în comunele Borcea și  Unirea pentru susținerea electorală a celor doi candidați PSD, la funcția de primar, Dan Nica și Din Crinel. În a doua parte a zilei, Ecaterina Andronescu a ajuns la sediul organizației municipale PSD Călărași, totodată și sediul de campanie al candidatului Dulce Marius Grigore.

După ce a discutat cu membrii și simpatizanții PSD, Andronescu s-a deplasat împreună cu aceștia pe strada București, până în parcul Dumbrava, a interacționat cu cetățenii municipiului, arătându-și susținerea față de proiectele lui Marius Dulce. În cadrul întâlnirii, Andronescu a declarat: „M-am bucurat mult să constat faptul că programul electoral al domnului Marius Dulce cuprinde un punct care vizează reabilitarea infrastructurii școlare și susținerea materială a elevilor cu posibilități financiare reduse în scopul reducerii abandonului școlar și eșecului școlar”.

„Este pentru prima oară când merg pe jos în Călărași și constat cu mare dezamăgire că este subdezvoltat, deși are un potențial imens. Domnul Dulce este un om sincer și sunt convinsă că va realiza ce va promite, mai ales că a semnat și un angajament față de cetățenii municipiului Călărași, un contract social”, a conchis Ecaterina Andronescu.

Ecaterina Andronescu a postat, ulterior vizitei, și un mesaj pe facebook în care își exprima susținerea pentru candidatul PSD, Marius Grigore Dulce: „Mă bucur că astăzi am participat la acțiunile electorale ale colegilor mei de la Călărași. Am simțit energia pozitivă a tinerilor, am discutat cu Marius ‪#‎Dulce‬ obiectivele sale pentru mandatul 2016-2020 și sunt sigură că o să câstigăm municipiul.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide