Ecaterina Andronescu neagă speculațiile că ar pleca din PSD

Prezentă vinerea trecută la Călărași pentru aniversarea a 135 de ani a Colegiului Național „Barbu Știrbei”, fostul ministru al Educației, senatoarea Ecaterina Andronescu, a participat ulterior la o conferință de presă la sediul PSD Călărași unde a vorbit și despre speculațiile privind posibila sa plecare din PSD către Pro România.

Fostul ministru al Educației în mai multe Guverne a negat informațiile apărute spunând în schimb că este nevoie de o analiză în interiorul partidului pentru a recâștiga încrederea populației.

„Venind spre Călăraşi, am dat un interviu la RFI şi, între întrebări, a fost și dacă plec din PSD. Eu am intrat în PSD în 1996 şi n-am avut niciodată gânduri centrifuge, să spunem așa. Când am intrat, am intrat cu convingerea că lângă nişte oameni profesionişti pot să fac şi eu mai mult cu ceea ce ştiu şi cu potenţialul pe care îl am.

Am spus că, deşi ştiu că în politică niciodată nu e bine să spui „niciodată”, totuşi, din punctul meu de vedere, ce avem noi acum ca obligaţie, membri de partid, este să încercăm să readucem partidul acolo unde el a fost. A obținut, în 2016, 46% din voturile cetăţenilor. N-am cum să nu mă întreb, aproape în fiecare zi, unde am greşit, și cine a greşit, şi cum putem să îndreptăm greşelile, în aşa fel încât să redevenim ce am fost.

Din punctul meu de vedere, în discuțiile noastre din interior trebuie să facem aceste analize şi să găsim soluţiile de a recâştiga populaţia care ne-a votat, pentru că fără suportul public și cu e foarte greu să guvernezi. Vedeți, PSD s-a născut ca partid de guvernare și, în general, n-a știut să facă opoziție, să se manifeste agresiv atunci când a fost în Opoziție, dar cei care astăzi formează Opoziția, statutul acesta de Opoziție i-a învățat să fie agresivi, dar de cele mai multe ori gratuit. Deci, răspunsul meu este: Nu scăpaţi de mine!”, a declarat Ecaterina Andronescu în cadrul conferinței de presă de la Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide