Echipa de minivolei a CSS Călărași s-a calificat în semifinalele naționale dar are nevoie de echipament de joc

În perioada 10 – 13 martie a.c. se vor desfășura, la Craiova, semifinalele naționale la minivolei fete. La acest turneu va participa și echipa de minivolei a CSS Călărași, care a reușit să se califice dintr-o grupă cu echipe mult mai bine cotate ca ACS Axiopolis Sport Cernavodă, CSS Brăila și CSM LPS Tulcea.

Micuțele sportive din Călărași au reușit să învingă atât Brăila cât și Tulcea în toate partidele disputate, iar cu prima clasată, ACS Axiopolis Sport Cernavodă, și-a împărțit victoriile, două cu două, diferențierea făcându-se la numărul de seturi pierdute. Astfel, CSS Călărași s-a calificat în semifinalele naționale de pe locul 2 din grupă.

La Craiova, sportivele CSS Călărași vor face parte dintr-o grupă cu CSV Craiova, CSS Caransebeș, ACS Extrem Pitești.

Într-un mesaj trimis pe pagina de facebook a Obiectiv de Călărași, părinții acestor fetițe fac un apel către oricine le poate da o mână de ajutor pentru a achiziționa un rând de echipament.

„Toată lumea vorbește de futsal, fotbal, handbal, unde jucătorii sunt plătiți regește, iar aceste fetițe abia au unde se antrena, nu au echipament, etc… și totuși au rezultate nemaipomenite la nivel național. Ele au câștigat cu echipe de la școlile sportive din orașe mai mari. Nu credeți că ele merită mai multă atenție și interes? Autoritățile călărașene nici nu le bagă în seamă (ele nu pot vota).” – se arată în mesaj.

Contactat de noi, directorul CSS Călărași, Marius Tătaru, a declarat că anul trecut a fost achiziționat un rând de echipament, 15 bucăți, dar recunoaște că este nevoie de încă unul. Acesta a spus că Primăria Călărași a acordat, în 2016, o finanțare Clubului Sportiv Școlar de 300.000 de lei din care se plătesc deplasările, cantonamentele și arbitrajul, pentru toate echipele CSS, rămânând puțini bani pentru echipamente.

Cei care doresc să le sprijine pe micuțe se pot adresa antrenoarei echipei, doamna Sofica Bondavali la sediul Clubului Sportiv Școlar Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide