Echipele EcoAqua sunt disponibile non stop pentru intervenții la inundații

În urma precipitațiilor abundente înregistrate astăzi pe raza Municipiului Călărași, ECOAQUA SA Călărași are în teren mobilizate 2 echipe de interventie, pentru zonele de locuințe afectate.

Ecoaqua anunță că toate stațiile de pompare care preiau apa pluvială sunt funcționale. În anumite zone, cum ar fi cartierul Cărămidari, stațiile de pompare au fost construite și dimensionate pentru debite de canalizare menajeră și cu greu fac față preluării apelor pluviale.

Primăria aduce la cunostința populației de pe raza Municipiului Călărași că sunt luate toate măsurile necesare extragerii apei pluviale de pe străzi și din curțile locatarilor.

Dacă sunt întâmpinate probleme de inundare a strazii sau a gospodariei călărășenii sunt îndemnați sa apleze Dispeceratul NON STOP ECOAQUA la numărul de telefon 0242 313 720 sau e mail: dispecerat.ecoaqua@yahoo.com

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide