Ecoaqua Călărași, eveniment prilejuit de Ziua Mondială a apei

ECOAQUA S.A. Călăraşi, în calitate de operator regional al serviciilor de alimentare cu apă si canalizare în judeţele Călărasi şi Ialomiţa, în parteneriat cu A.D.I. ECOAQUA, organizează conferinţa organizată cu ocazia Zilei mondiale a apei.

Evenimentul va avea tema “Apa – miraculoasa bogăţie”, în contextul în care în perioada 13 – 23 martie 2017, ECOAQUA Călăraşi organizează diferite activităţi cu tineri şi copii privind teme actuale legate de criza apei la nivel global. Conferinţa face parte dintr-o serie de evenimente similare ce au loc în perioada 22 – 23 martie 2017 în Călăraşi, Urziceni, Lehliu-Gară şi Olteniţa.

Conferinţa va avea în vedere şi prezentarea aspectelor generale privind Programul Operaţional Infrastructură Mare şi a obiectivelor viitoarelor proiecte de extindere şi reabilitare a infrastructurii de apă şi canalizare în judeţele Călăraşi şi Ialomiţa. De asemenea, evenimentul va include şi inaugurarea Centrului ECOAQUA de Informare şi Relaţii cu Publicul al ECOAQUA din Str. Nicolae Titulescu, bloc. D2, parter, Călăraşi, precum şi vizite tematice în cadrul staţiei de tratare şi a staţiei de epurare a apelor uzate Călăraşi.

Conferinţa va avea loc în data de 22 martie 2017, la sediul Consiliului Judeţean Călăraşi (sala de sedinţe) din Str. 1 Decembrie 1918, începând cu ora 10.00.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide