Ecoaqua SA Călărași și UN-DOI Centru de Plăți anunţă semnarea unui parteneriat

Începând cu facturile emise în luna martie 2018, clienții ECOAQUA din județul Călărași îşi pot plăti facturile de apă și canalizare prin intermediul terminalelor din magazinele partenere cu sigla „UN-DOI CENTRU DE PLĂȚI”. Acest lucru este posibil datorită semnării unui acord de colaborare între Mobile Distribution SRL , operator de plăţi în numerar şi ECOAQUA Călărași, operatorul regional de apă și canalizare din județul Călărași.

Serviciul se adresează clienților ECOAQUA Călărași din localitățile de operare din județul Călărași. Pentru a efectua o plată, clientul trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin partener cu semnul „un-doi Centru de plăți și să comunice vânzătorului ce tip de plată doreşte să efectueze. După scanarea codului de bare de pe factură, clientul menționează suma pe care dorește să o plătească iar vânzătorul va încasa banii în numerar şi îi va oferi un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc). Consumatorii nu sunt condiţionaţi de achiziţionarea unor articole din magazine şi nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit. 

Cele mai apropiate magazine partenere un-doi Centru de plăți pot fi identificate pe site-ul companiei, la adresa www.un-doi.ro/magazine/, sectiunea „Localizare POS un-doi”, sau pe site-ul operatorului ECOAQUA  www.ecoaqua.ro, secțiunea Anunțuri. 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide