Ecoaqua SA Călăraşi va trimite facturile de servicii apă şi canalizare către clienţii săi prin Poşta Română

Operatorul serviciilor de apă şi canalizare din judeţele Călăraşi şi Ialomiţa anunţă utilizatorii săi hotărârea de transmitere a facturilor prin serviciul oferit în acest sens de Poşta Română.

Se va începe această acţiune în baza contractului încheiat cu CN Poşta Română SA pentru trimitere de corespondenţă, începând cu facturile emise în luna aprilie 2018,  în Municipiul Călăraşi, cu cartierele Mircea Vodă, Central, Măgureni pentru zona de case care au montat pe branşament contor cu transmisie radio la distanţă, unde nu mai este necesar prezenta casierului cititor de contor.

Prin urmare, pentru aceste cartiere, factura de apă şi canalizare nu va mai fi înmânată de casier, ci se va primi de la factorul poştal.

Plata facturii de către utilizatorii din aceste zone se va face prin punctele (magazinele) cu sigla PAY POINT sau cu însemnul un doi Centru de plăţi, la casieriile proprii ale ECOAQUA sau prin OP, Internet Banking în conturile înscrise în factura.

Ulterior se va extinde acest serviciu de transmitere prin corespondenţă, prin Poşta Romană şi pentru ceilalţi utilizatori de la case şi blocuri, atât din Municipiul Călăraşi cât şi din celelalte localităţi aflate în aria de operare a Ecoaqua SA Călăraşi.

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide