Eduard Grama: „Asistăm la un șantaj din partea operatorului de salubritate REBU”

De câteva zile, operatorul de salubritate REBU refuză să colecteze deșeurile de pe raza municipiului Călărași. Conform reprezentanților Primăriei municipiului Călărași acest lucru se întâmplă deoarece operatorul a solicitat majorarea tarifelor, fapt neacceptat de municipalitate. Situația este similară cu cea din Sectorul 1 din București.

„Asistăm la un șantaj din partea operatorului de salubritate REBU‼️

Primăria municipiului Călărași își menține poziția și anunță populația că tariful rămâne același, chiar cu riscul rezilierii contractului.

Nu este prima dată când autoritatea locală se confruntă cu o lipsă de respect din partea REBU care astăzi a dispus retragerea de pe teren a  tuturor mașinilor care colectează gunoiul.

Împreună cu primarul Marius Dulce și echipa care se ocupă de salubritatea orașului vom dispune în consecință.” – a declarat Eduard Grama, administrator public al municipiului Călărași, pe pagina de facebook a Primăriei Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide