Eliberarea de acte de identitate se face doar pentru pierdere, furt sau distrugere

În contextul prevenirii răspândirii infecției cu noul coronavirus COVID-19, pentru evitarea prezentării la sediul serviciilor de evidență a persoanelor a unui număr mare de cetățeni, ținând cont și de faptul că în ultimele săptămâni foarte mulți cetățeni care au locuit temporar în străinătate au revenit în România, pe perioada stării de urgență vor fi eliberate acte de identitate pentru situații deosebite care implică pierderea, furtul ori distrugerea documentului de identitate.

În acest context, rețin atenția dispozițiile art. 14 din Anexa nr. 1 la Decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, potrivit cărora ”se menține valabilitatea documentelor eliberate de autoritățile publice care expiră pe perioada stării de urgență”.

În cazul în care vă aflați într-o situație deosebită precum cele enunțate mai sus sau și alte cazuri justificate, recomandăm ca înainte de a vă deplasa la sediul serviciului public comunitar local de evidență a persoanelor la care este arondată localitatea de domiciliu, să efectuați o programare telefonică, după cum urmează:
☎️ SPCLEP mun. Călărași – 0242 318 308;
☎️ SPCLEP mun. Oltenița – 0242 510 054;
☎️ SPCLEP oraș Lehliu-Gară – 0242 640 800;
☎️ SPCLEP oraș Budești – 0242 528 315;
☎️ SPCLEP oraș Fundulea – 0372 713 587.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide