Emil Dumitru, președinte PNL Călărași: „Vrem să venim cu soluții și credem că cele mai bune soluții sunt la noi”

Miercuri, 4 noiembrie 2020, Organizația Județeană Călărași a Partidului Național Liberal a susținut o conferință de presă, în care au fost prezentați candidații partidului în alegerile parlamentare, din 6 decembrie. O echipă nouă, formată din tineri, care își propune o altfel de abordare a campaniei electorale.

PNL Călărași vine în fața alegătorilor cu o echipă tânără și profesionistă, formată din:

Pentru Senat:

Ciprian Pandea

Cristian-Virgil Iorga

Maria-Raluca Caraion

Florin Drăgan

Pentru Camera Deputaților:

Emil-Florian Dumitru

Alin-Bogdan Drăgulin

Dragoș-Florin Coman

Ruxandra-Alina Prică

Alexandru-Lucian Vasile

Ștefan Stan

„Ne dorim ca PNL Călărași să facă o politică mai aproape de oameni, bazată pe respect și pe soluții și mai puțin pe o campanie negativă.

Îmi doresc să recâștigăm electoratul pe care, din păcate, din varii motive, l-am pierdut, pentru că este un electorat care crede în dezvoltare, crede în investiții, crede în soluții. Dezvoltare înseamnă fonduri europene, investiții sustenabile, pentru a putea să transformăm acest județ!” – a declarat președintele PNL Călărași, Emil-Florian Dumitru.

Președintele interimar al PNL Călărași a anunțat câteva dintre obiectivele parlamentarilor călărășeni. 

„Avem un județ cu un potențial agricol însemnat, trebuie să-l valorizăm. Vor veni fonduri europene substanțiale în perioada 2021-2027. E vorba de circa 24 de miliarde de euro, atât sub formă de subvenții, plăți directe cât și investiții în fermă.

Vreau să putem să dezvoltăm industria alimentară pentru că implicit vom dezvolta locuri de muncă în acest domeniu și aici cu siguranță mă voi implica în mod activ să putem să încurajăm mediul de afaceri și antreprenoriatul în mediul rural. Pentru că un sat sănătos se poate dezvolta cu tineri și cu investiții.

Pe zona de educație, ne propunem din fonduri europene de la Ministerul Fondurilor Europene să putem să aducem investiții în ceea ce înseamnă servicii medicale de prim ajutor în mediul rural. E vorba de aqcele dispensare de care oamenii cu adevărat au nevoie pentru că sistemul medical ne-a demonstrat că odată cu pandemia are nevoie de investiții.”

Emil Dumitru a anunțat că organizația județeană a PNL Călărași se va axa pe o campanie bazată pe oferirea de soluții și pe un dialog civilizat. 

„Vreau să facem un alt fel de politică, o politică bazată pe construcție, pe un dialog civilizat. Nu vreau să intrăm într-o zonă de demagogie, de diletantism. Vrem să venim cu soluții și credem că cele mai bune soluții sunt la noi. Media tuturor candidaților atât la Camera Deputaților cât și la Senat este de 37,5 ani.

Ceea ce, e cel puțin un gest de curaj din partea Partidului Național Liberal să intre în luptă cu tineri. Sigur că tinerețea nu ține loc de o garanție a succesului dar fiecare dintre noi are expertiza profesională pe care am dovedit-o de-a lungul timpului. Și credem noi că pe cetățenii județului îi vom convinge prin ceea ce vom face în Parlamentul României, alături de echipa liberală din administrația locală.”, a mai spus Dumitru.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide