EURES/181 de locuri de muncă în Malta și în Republica Cehă

Noi oferte de locuri de muncă au fost postate pe portalul național EURES – www.eures.anofm.ro pentru solicitanții unui loc de muncă în stațiu UE.

Cunoscătorii de limbă engleză pot aplica pentru ofertele angajatorilor din Malta, pentru următoarele meserii/ocupații:  personal de curățenie în hoteluri -10 locuri; barman – 10 locuri;  macaragiu -3 locuri; sudor -30 locuri;  muncitor  în construcții- 20 locuri; montator oțel- 30 locuri și inginer naval – 2 locuri.

Persoanele interesate de aceste posturi sunt îndrumate să transmită CV-ul model Europass și scrisoare de intenție în limba engleză la consilierul eures : ramy_79_res@yahoo.com și la angajator : recruitment@jfgroup.com.mt. Termenul limită de aplicare este 30 aprilie 2015.

Alte 76 de locuri de muncă pot fi ocupate în Republica Cehă, pentru:

–         șlefuitori- pilitori – 15 locuri. Nu se solicită cunoștințe de limbă străină.

–         analist software – 1 loc.  Cerințe: limba engleză și limba germană nivel avansat;

–         lucrător  în prelucrarea lemnului – 10 locuri. Cerințe: limba engleză sau germană;

–        lucrători în producție- asamblarea aparatelor de aer condiționat – 50 locuri. Nu se  solicită cunoștințe de limbă străină.

Detalii referitoare la aceste oferte, precum și modalitatea de aplicare pot fi obținute de pe portalul național EURES sau accesând site-ul AJOFM Călărași – www.calarasi.accesibilitateajofm.ro , locuri de muncă europene.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Doi bărbaţi, bănuiţi de furt, au fost reţinuţi de poliţiştii Secţiei 6 Grădiştea

Poliţiştii au identificat şi reţinut pe doi bărbaţi din comuna Cuza Vodă, judeţul Călăraşi, bănuiţi că ar fi sustras mai...

Închide