EURES/50 de locuri de muncă pentru muncitorii necalificați

Angajatorii statelor Uniunii Europene pun la dispoziția lucrătorilor români, prin rețeaua EURES, 50 de locuri de muncă în domeniul agricol și cel al serviciilor.

Persoanele care nu dețin nicio calificare, dar au cunoștințe de bază de limba engleză, pot aplica pentru următoarele locuri de muncă:

Irlanda  – 10 posturi muncitor necalificat (culegător ciuperci) – ocupația presupune culegerea manuală a ciupercilor, sortarea și ambalarea în funcție de greutatea acestora. Experienta anterioară privitoare la fructe și legume constituie avantaj.  Aplicanții trebuie sa fie apți fizic pentru munca în ferme vegetale.

Salariul oferit este de 8.65 euro/oră, 5-6 zile pe saptămână, 40-45 ore/săptămână, durata contractului fiind pe perioadă nedeterminată.

Persoanele interesate vor transmite CV în limba engleză prin e-mail, la adresa: mckennamushroomsjobs@gmail.com , până la data de 30 iunie 2015.   Candidații al căror CV va fi selectat vor da un interviu prin Skype.

Olanda – 20 posturi culegator de căpșuni.  Se solicită condiție fizică bună.  Experiența în culesul căpșunilor constituie avantaj.  Cazarea este oferită de angajator. Contractul de muncă este pentru perioada aprilie – mijlocul lunii septembrie.  Candidații vor  transmite CV Europass cu poză, în limba engleză,  la adresa de e-mai: yvonne@seizoenarbeid.nl , până pe data de 06 iulie 2015.

Marea Britanie – 20 posturi îngrijitor persoane. Locul de muncă presupune realizarea următoarelor sarcini: monitorizarea pacienților,  furnizarea serviciilor de curățenie, spălare, pregătirea hranei, îmbrăcare, plimbare în aer liber, administrarea medicamentelor etc. Persoanele interesate vor transmiste  CV prin e-mail, la adresele:  jmcarrera@clece.es  și  astephens@clececare.co.uk    Contractul oferit este pe perioadă nedeterminata. Termenul de transmitere a CV-urilor este  30 iunie 2015.

Toate ofertele angajatorilor statelor U.E. pot fi vizualizate pe portalul EURES național –   www.eures.anofm.ro.

Relații suplimentare se pot obține la compartimentul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași, telefon 0242/315798.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
DSV-SA Călăraşi/A început campanie de vaccinare antirabică a vulpilor

În luna iunie, vulpile din judeţul Călăraşi vor fi vaccinate contra rabiei. Campania de vaccinare se desfăşoară în perioada 25...

Închide