EURES/50 de posturi vacante pentru bucătari în Marea Britanie

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă – Călărași pune la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate, prin rețeaua EURES, 50 de locuri de muncă vacante în meseria de bucătar, pentru Marea Britanie.

Persoanele interesate trebuie să pregătească micul dejun, prânzul și cina pentru room-service, cât și comenzile pentru catering.

Pentru ocuparea celor 50 de posturi se solicită calificare de bucătar și cel puțin 1 an experiență în domeniu. De asemenea, sunt necesare cunoștințe de limba engleză- nivel A2 scris și citit, precum și cunoștințe de operare pe calculator, pentru a prelua și onora comenzile.   Angajatorul oferă cursuri de pregătire profesională.

Angajarea se face pe perioadă nedeterminată, pentru un salariu între 15.000 – 25.000 lire/an. Cazarea este pusă la dispoziție de angajator pentru o săptămână, după care se oferă sprijin în găsirea unei locuințe convenabile.

Transportul din România către UK va fi suportat de către angajat.

Persoanele care îndeplinesc condițiile solicitate vor transmite un curriculum vitae model Europass, în limba engleză,  la adresa de email: norina@culturepot.co.uk.

Interviul va avea loc la hotel Novotel, în București, în perioada 10-12 mai 2016.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Cum se va desfăşura proba test scris la concursul în vederea încadrării din sursă externă la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi a demarat procedura de angajare din sursă externă în vederea completării deficitului de personal existent....

Închide