Eveniment de ciclism –  “Cursa Dunării Călărăşene” – 21-22 octombrie 2017

În weekendul 21-22 octombrie s-a desfăşurat la Călăraşi cea de-a patra ediţie a concursului de ciclism “Cursa Dunării Călărăşene” unde s-au aliniat la start un număr de 244 participanţi dornici de o distracţie pe cinste.

Evenimentul a venit în întâmpinarea iubitorilor de natură, a cicliştilor amatori şi profesionişti ce au dorit să-şi testeze limitele pe două roţi într-un peisaj unic prin frumuseţea lui, în mare parte prin pădure dar şi pe digul Dunării Călărăşene.

În ziua de sâmbătă, 21 octombrie, concurenţii au avut parte  de adrenalină şi de muşchi întinşi la maxim la cursa de MTB pe un traseu de 52 de km pe insula Ialomiţei într-un un peisaj de poveste plin de vegetaţie, nisip, diguri abrupte, urcări şi coborâri gândite exact pentru a le stimula forţă musculară!

După experienţa pe cinste, fiecare concurent a fost răsplătit cu un ospăţ din saramura de peşte proaspăt din Dunărea noastră.

Duminică, 22 octombrie, a avut loc etapa de şosea a concursului pentru copii “MICII VITEZOMANI”, în Călăraşi. Copiii au pedalat şi s-au distrat pe un traseu uşor cu o lungime de 4 km, accesibil pentru toate categoriile de vârste.

Fondul de premii din anul acesta a fost unul generos cu un total de 10.800 de lei, pentru cursele accesibile atât pentru amatori cât şi pentru profesionişti în peisajul superb de pe malul Dunării.

Evenimentul de interes naţional “Cursa Dunării Călărăşene 2017” este o acțiune aflată în organizarea Consiliului Județean Călărași și are ca scop promovarea zonei, dar și a sportului cu pedale.

Felicitări pentru efort și curaj tuturor concurenților!

 

 

 

 

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide