Evenimente de informare pentru beneficiari ai Programului Interreg V-A România – Bulgaria

Secretariatul Comun (SC) al Programului Interreg V-A România – Bulgaria, din cadrul Biroului Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călăraşi pentru graniţa România–Bulgaria (BRCT Călăraşi) împreună cu Autoritatea de Management (Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene) din România şi Autoritatea Naţională (Ministerul Dezvoltării Regionale şi Lucrărilor Publice) din Bulgaria, au organizat în aria eligibilă a programului, sesiuni de informare privind etapa a doua a celui de al treilea apel de proiecte în cadrul Programului Interreg V-A România–Bulgaria.

Astfel, în data de 20 septembrie 2017 la Giurgiu, România a avut loc întâlnirea cu partenerii români iar în data de 21 septembrie 2017 la Pleven, Bulgaria, a avut loc întâlnirea cu partenerii bulgari din cadrul aplicaţiilor pregătite pentru a fi depuse. Obiectivul principal al acestor întâlniri cu reprezentanţii partenerilor, din ideile de proiecte selectate pentru a fi dezvoltate în etapa a doua a celui de al treilea apel din cadrul programului, a fost de a furniza informaţii despre regulile Programului dar şi privind modul de completare a secţiunilor în sistemul electronic e-MS, precum şi informaţii despre anexele necesare.

La aceste sesiuni au fost invitaţi să participe reprezentanţii organizaţiilor partenere în cele 140 de idei de proiecte selectate în prima etapă a celui de al treilea apel de proiecte care vor depune cererile de finanţare complete în sistemul e-MS, până la data de 16 octombrie 2017, ora 16:00. Implementarea proiectelor ce se vor selecta în etapa a doua va putea începe în anul 2018.

Pentru a afla mai multe informaţii despre Programul Interreg V-A România-Bulgaria, despre evenimentele viitoare, dar şi despre proiectele transfrontaliere selectate de Comitetul de Monitorizare al Programului şi aflate în curs de implementare, vă invităm să accesaţi pagina de internet www.interregrobg.eu.

___________________________________________________________________________________________

          www.interregrobg.eu

      Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide