Evenimente rutiere petrecute pe raza județului Călărași

În ziua de 12 aprilie 2016, un bărbat de 73 ani a condus un autoturism, la ieşirea de pe A2 – Drajna şi nu a respectat semnificaţia indicatorului „Accesul interzis”. Acesta nu a acordat prioritate de trecere la pătrunderea pe DN 21 şi a lovit o autoutilitară condusă de un bărbat de 36 ani, din municipiul Călăraşi.

Din accident a rezultat  vătămarea corporală a şoferului autoturismului şi a unui pasager, care au fost internaţi la spital.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

La data de 13 aprilie 2016, în localitatea Vlad Ţepes, judeţul Călăraşi, M. Mihai, 58 de ani, din municipiul Bucureşti, a condus un autoturism şi a accidentat un pieton, care ar fi traversat drumul public prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

 

În afara localităţii Ştefan Vodă, judeţul Călăraşi, în ziua de 13 aprilie 2016, F. Mirela, 35 de ani, din municipiul Slobozia, judeţul Ialomiţa, a condus un autoturism şi pe fondul unor preocupări de natură a-i distrage atenţia, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe un teren agricol din apropiere.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a pasagerului din dreapta.

Poliţiştii au demarat cercetările pentru stabilirea modului de producere a accidentului.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide