Exit poll ora 18.00 | PNL pe primul loc, pe 2 și 3, la egalitate, PSD și USR-PLUS

250.301 de călărășeni au fost așteptați astăzi la urne, conform listelor electorale de la nivelul județului Călărași, dintre aceștia prezentând-se, până la ora 18.00, 82.707 de persoane, reprezentând un procent de 33,04%. 

Prezența este una mare ținând cont de procentul de participare de la europarlamentarele din 2014 de doar 35,17% la închiderea urnelor.

Și la Referendum s-a înregistrat o prezență ridicată, procentul de vot fiind de 26,88 %, fiind foarte probabil să treacă pragul de validare și la nivelul județului Călărași. De menționat că la ora 18.00, pragul fusese atins la nivel național.

De remarcat că, în ciuda boicotului făcut de PSD-ALDE, din cei prezenți astăzi la urne în județul Călărași, peste 80% au votat și la Referendum.

Conform unui exit poll realizat la ora 18.00, la nivel național, PNL ocupă poziția I cu 27%, urmat de PSD și USR PLUS cu câte 24%.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide