Expoziție de mărțișoare la Școala Iancu Rosetti din Roseți

Declaraţie de dragoste pentru mama

„Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele şi în inimile copiilor” – William Makepeace Thackeray

Ziua Internaţională a Femeii este sărbătorită anual pe data de 8 martie. La început a fost o expresie a dorinţei femeilor muncitoare de dobândire a unor drepturi, însă, de-a lungul timpului s-a transformat într-un prilej de sărbătorire a feminităţii si a reprezentantelor sexului frumos, indiferent de religie şi rasă. Femeia din viaţa fiecăruia este mamă, iubită, soţie, este un far călăuzitor. Elevii Şcolii Gimnaziale „Iancu Rosetti”, sub directa coordonare a doamnelor profesoare Vasile Lucreţia, Manu Nicoleta şi Gheoghe Liliana, şi-au arătat respectul şi aprecierea pentru cea care le-a dat viaţă, prin cântec, dans şi poezie.

Aceştia şi-au transmis gândurile lor curate  mamelor prezente la această manifestare artistică, printr-un filmuleţ creeat şi prezentat de ei. La final au admirat expoziţia de felicitări şi mărţişoare Gânduri bune pentru mame. Emoţia a fost stăpână peste intreaga asistenţă.
Directorul Școlii, Daniel Felea, a apreciat activitatea și a felicitat mamele prezente şi colegele, apoi a încheiat cu urarea „La mulţi ani, o Zi a Femeii în care bucuria să vă fie rază de soare, să fiţi împlinite prin familia şi copii voştri!”

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide