Extinderea UPU și noul drum de acces în Spitalul Județean, finalizate în 2016

La Spitalul Județean de Urgență din municipiul Călărași  lucrările  la intrarea din corpul A al unității medicale sunt în plină desfășurare.

Lucrările sunt structurate pe trei zone de amenajare a incintei Spitalului Judeţean de Urgenţa Călăraşi, lucrări ce se fac etapizat: până la jumătatea anului viitor  se termină executarea lucrărilor aferente zonei I în paralel cu finalizarea lucrărilor la obiectivul de investiţie „Extindere UPU şi Acces ambulanţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi”, prin alocarea sumelor necesare pentru executarea proiectului tehnic şi a lucrărilor pentru zona I, în vederea asigurării accesului la UPU. Lucrările aferente zonei II sunt strâns legate de lucrările de Modernizare a sistemului de alimentare cu energie termică din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, iar lucrările aferente zonei III sunt strâns legate de lucrările de consolidare, reabilitare, refunctionalizare a corpurilor F, G, H din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, documentaţie depusă la COMPANIA NAŢIONALĂ DE INVESTIŢII S.A.

Conform ultimelor declarații făcute de managerul spitalului, Dan Romulus Șerban, autorizația de construcți eeliberată prevede termen de finalizare anul 2017, însă cel mai probabil acestea vor fi încheiate la jumătatea anului viitor.

”Există autorizație de constucție valabilă până în anul 2017, dar noi credem că până la mijlocul anului viitor toate aceste lucrări privind extinderea UPU şi noul drum pentru accesul ambulanţelor să fie terminate”, a declarat dr. Dan Romulus Șerban ,managerul Spitalului Județean de Urgență din Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide