Deși Dunărea este scăzută, feribotul de la Călărași circulă și costă doar 18 lei pentru autoturisme

În această perioadă de concedii, foarte multe persoane aleg ca destinație litoralul bulgăresc al Mării Negre sau vor să ajungă pe cel românesc pe DN 3 prin Adamclisi, astfel că ajung la Călărași (zona Chiciu) acolo unde au la dispoziție două posibilități de transport peste Dunăre.

Bacul societății Ostrovit (pontoane cu împingător) și feribotul societății Coslozincă aflat la 500 m distanță de primul. Ce trebuie menționat este că, deși Dunărea a scăzut foarte tare în această perioadă, feribotul circulă iar o trecere cu autoturismul costă doar 18 lei, în timp ce cu bacul Ostrovitului costă 35 de lei.

Cei care doresc să aleagă varianta trecerii cu feribotul trebuie să urmărească indicatoarele și să nu se lase amăgiți de cei care spun că trecerea nu se poate realiza din cauza debitului scăzut al Dunării.

Feribotul circulă zilnic între orele 5.00 și 24.00, din jumătate în jumătate de oră, la fix și la și jumătate, îmbarcarea se face rapid iar traversarea durează 30 de minute.

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul www.bactrecereferibot.ro

 

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide