Filipescu crede că Marius Dulce ar fi mai potrivit să candideze

Dan Bebe Cristodor a fost ales, în urmă cu câteva luni, preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Călăraşi. Odată cu acest mandat, Cristodor şi-a asumat şi poziţia de viitor candidat al PSD la Primăria Municipiului Călăraşi în 2016. În momentul de faţă, Bebe Cristodor este consilier local al municipiului Călăraşi, dar îşi doreşte şi speră să candideze pentru Primăria Călăraşi. Dacă nu se va întâmpla nimic în cei 2 ani de mandat la şefia organizaţiei municipale a PSD Călăraşi, iar acesta va candida din nou şi în 2015, va fi probabil candidatul PSD pentru fotoliul de primar. Dar mai e mult până departe iar Cristodor are multe probleme de rezolvat până atunci. Întrebat dacă îl consideră pe Dan Cristodor un candidat redutabil la Primăria Călăraşi, preşedintele PNL şi al Consiliului Judeţean, Răducu Filipescu, a declarat că mai degrabă Marius Dulce ar fi mai potrivit pentru candidatură.

„Nu ştiu dacă el (n.r. Cristodor) ar fi un candidat redutabil. Un candidat redutabil ar trebui să devină viceprimarul Marius Dulce, dacă tot stă acolo 4 ani de zile acolo, el ar putea să fie un candidat. Oricum, faptul că au foarte mulţi vicepreşedinţi tineri, că PSD promovează tineretul este absolul corect.”, a subliniat preşedintele PNL, Răducu George Filipescu.

Etichete:

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide