Filipescu despre Aurel Niculae: „S-a afiliat PNL ca cocoșatu de gard”

Fuziunea UNPR cu PMP l-a lăsat pe deputatul Aurel Niculae pe dinafară, acesta nedorind să revină în formațiunea în care fusese pentru o scurtă perioadă. Deși afirmase că s-ar orienta mai degrabă către PSD decât către PNL, Niculae a decis în final să se alăture grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaților.

Președintele PNL Călărași, Răducu Filipescu, a afirmat că la sediul organizației nu a fost depusă nicio adeziune din partea deputatului călărășean. Filipescu a comentat, însă, ironic afilierea lui Niculae la grupul liberal din Parlament spunând că: „Niculae s-a afiliat PNL ca cocoșatu de gard.”

Aurel Niculae a declarat pentru presa locală că a revenit alături de PNL în urma discuțiilor purtate cu Daniel Drăgulin, primarul Muncipiului Călărași și Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean. Deși recunoaște că nu a vorbit despre acest subiect cu nimeni, președintele PNL, Răducu Filipescu spune că nu se va împotrivi absolut deloc împotriva întoarcerii lui Niculae în partid.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide