Filipescu doarme liniştit: „DNA-ul ne-a căutat şi-n urechi şi nu a găsit nimic”

Rodica Zaharia. La nivelul multor Consilii Judeţene din ţară au fost descoperite de către procurorii DNA, foarte multe cazuri, mai mult sau mai puţin complexe, de corupţie. Preşedintele CJ, Răducu Filipescu, a fost întrebat dacă şi la Călăraşi este posibilă izbucnirea vreunui scandal de corupţie care să implice activitatea instituţiei pe care o conduce. Legat de acest lucru, Filipescu a menţionat:

„Eu dorm liniştit la Călăraşi pentru că nu am făcut nimic. Dacă voi mă vedeţi pe mine că sunt un om bogat, că am o casă pe care mi-am făcut-o în perioada 93-94-95, în curte la mătuşa mea, chiar nu am dat nici un leu pe teren, mai am un rahat de maşină cu care circul, nu că nu aş putea să nu îmi iau alta, dar aş fi un idiot să îmi cumpăr alta ca să blochez nişte bani, eu chiar nu mai am nimic. Am casa mamei, a soacrei mele, am un apartament în Bucureşti, mai am un teren la Sinaia şi un altul în Ilfov. Dacă le vând mâine pe toate, dorm liniştit toată viaţa, nu am nici copii, aşa trăiesc liniştit până la adânci bătrâneţi. Doar de politică nu mă las, eu un microb ăsta, un microb de care nu scap. O să vă spun, într-o zi, de ce mai continui, dacă mai continui. La un moment dat există şi anumite presiuni care se fac, ai o notorietate, eu încerc să las în loc oameni care să fie capabili să facă treabă.”

De altfel, Filipescu s-a arătat foarte încrezător în corectitudinea oamenilor din subordinea sa şi cu care formează o echipă de foarte mulţi ani.

„Ne-au căutat şi în urechi. Nu e, dacă nu e, nu e. Ce să fac eu? Am un contabil şef care e foarte cinstit, pe doamna Mureşan, ceilalţi directori şi-au văzut de treabă, nu am probleme. Îl am pe Tudone care nu te lasă să mişti în front, ăştia sunt oamenii”, a mai adăugat Filipescu.

Etichete:

1 Comentariu

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide