Filipescu: „Există o relaţie politică absolut normală cu Vasile Iliuţă”

Odată cu contopirea celor două organizaţii de partid PNL şi PDL în noul PNL, la Călăraşi au început şi primele fricţiuni între cele două tabere, ce trebuie să-şi armonizeze birourile politice, dar şi orgoliile. De aceea, pe surse, dinspre tabăra copreşedintelui Vasile Iliuţă, au tot apărut în ultima perioadă semnale că relaţiile sunt destul de tensionate cu omologul său, Răducu Filipescu. Zilele acestea, s-a lansat şi zvonul conform căruia Răducu Filipescu, la ultimul Birou Politic Naţional, a primit şi reproşuri din partea conducerii, pe acest subiect. Acesta însă neagă şi spune că relaţiile sunt normale, dând vina pe absenţa lui Vasile Iliuţă din conferinţele de presă săptămânale ale PNL Călăraşi pe problemele acestuia pe care le are cu afacerile.

„M-am întâlnit luni cu doamna preşedinte Gorghiu. Nu m-a certat, nici vorbă, relaţia e foarte bună cu Iliuţă, ce ştiţi voi ceva? El e invitat la conferinţele de presă, dar e om de afaceri, nu vine. Noi ne avem bine, dar ce să facem? Sex? Sindrofii? Există o relaţie absolut normală politică. Se simte subordonat? Păi e copreşedinte, nu ştiu de ce se simte aşa. Eu muncesc mai mult ca el, poate de aceea, că el are timpul ocupat cu afacerile, la Parlament. De ce credeţi că am avea noi o tensiune?”, a întrebat retoric Filipescu.

În altă ordine de idei, din punct de vedere organizatoric, PNL Călăraşi şi-a propus ca până la 31 martie să finalizeze constituirea tuturor Comitetelor locale executive, noile structuri de conduceri de la nivel local în urma fuziunii PNL-PDL.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
13 Martie 2015/Horoscop

Berbec O vreme ai stat pe margine aşteptând nici tu nu ştii ce anume, dar azi iei taurul de coarne...

Închide