Filipescu spune că renunță la polemicile cu Vasile Iliuță… „ca să nu se deranjeze președintele Drăgulin”

Joia trecută, în cadrul unei conferințe de presă, președintele PNL, Daniel Drăgulin, spunea că în cadrul Biroului Politic Județean ce s-ar fi desfășurat în după amiza aceleași zi ar fi urmat să se discute despre „cearta” publică dintre senatorul Răducu Filipescu și președintele CJ, Vasile Iliuță. Acesta a afirmat că le va transmite celor doi să înceteze cu ieșirile publice și le va solicita să tranșeze la nivel personal diferendurile dintre ei.

Întrebat ce s-a discutat în cadrul BPJ legat de acest subiect, senatorul Filipescu a spus că… nimic.

„Eu nu mă cert cu Iliuță în public. Eu ce am spus aici a fost ce a exprimat Lucian Bolcaș la televizor. Nu am făcut decât să reiau ce s-a spus la televizor. Eu nu am nicio treabă cu el… Pe ce să mă cert eu cu el, pe hectarele de teren… Uite, eu nu am să mai vin cu nicio replică să nu se mai deranjeze domnul președinte Drăgulin că mă cert eu cu tovarășul Vasile Iliuță, nu mai abordez subiectul ăsta niciodată.

(…) Am realizat că, în final, n-are sens să fac polemică, în continuare, prin intermediul presei, cu Vasile Iliuță, e inutil. E pierdere de timp pentru mine. Probabil e pierdere de timp și pentru el. Președintele nu a deschis discuția pe această temă. Ne-am organizat pentru ce să facem vizavi de moțiune. N-a deschis și nici nu cred că va deschide vreodată. Ce… să mă pondereze Drăgulin pe mine, eh, hai să fim serioși…

Fac eu pace, cu ce fac pace… cu drapelul?! Pe mine mă deranjează ce face el (n.r. Vasile Iliuță) vizavi de PNL, că el a ajuns acolo susținut de liberali nu de PSD și ALDE. ”

Legat de activitatea organizației județene a PNL, fostul președinte al acesteia spune că aceasta este în viteza a doua, nici nu merge, dar nici nu stă pe loc.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide