Filipescu: Trebuie avute discuții cu primarii care vor să plece la PSD

Președintele PSD, Ciprian Pandea, anunța în urmă cu aproximativ o săptămână că trei primari PNL ar intenționa să candideze, la viitoarele alegeri, pe listele PSD. Legat de acest subiect, senatorul liberal Răducu Filipescu, fostul președinte al PNL Călărași, a spus că situația nu este una îngrijorătoare.

„Faptul că aceștia pleacă… e treaba lor. Dar eu mă gândesc unde pleacă. Care PSD? Că în momentul în care vor trebui să plece, PSD nu o să mai fie. PNL nu e un partid care să facă minuni. Dar își vede de treaba lui și muncește. PSD, însă, este un partid care se duce în cap. PSD nu mai este un partid atractiv pentru nimeni.

Probabil că băieții aceștia ai noștri, care zic că se duc la PSD, au nevoie de niște bani ca să-și cofinanțeze niște proiecte. Se fac anunțuri de genul acesta… Vreți să vă spun și eu că am vorbit cu șase primari de la PSD care mâine ar pleca?

Nu e o veste care să mă facă să tremur. Pe de altă parte e clar că trebuie avute discuții cu acești primari. Nu e o surpriză foarte mare pentru mine că se întâmplă acest lucru, dar în același  timp consider că unii dintre ei pot fi întorși să-și vadă de viața și partidul lor.

Problema gravă este că nici primarii nu sunt tratați cu respect și nu-i ajută nimeni. Aici e o problemă. Eu îi ajut cu ce pot, dar e vorba de președintele Consiliului Județean, care nu dă doi bani pe ei, este vorba de președintele organizației județene, care nu-i strânge să le explice: Hai să facem front comun, să-l trezim pe ăsta să fie cu noi, să nu mai fie în partea cealaltă!”, a declarat senatorul liberal.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide