Filipescu: „Vasile Iliuță nu a mai candidat la președinția PNL pentru că se făcea de râs, dovadă fiind rezultatele”

În prima conferință de după alegerile din cadrul organizației județene a PNL Călărași, fostul președinte al partidului, senatorul Răducu Filipescu a explicat care a fost tactica lui Vasile Iliuță privind obținerea majorității în Biroul Politic Permanent al PNL Călărași, pentru a putea influența deciziile importante. Numai că, votul final a dat câștig de cauză echipei lui Drăgulin, Iliuță nereușind să obțină majoritatea în Birou, pentru că, deși acesta își anunțase susținerea pentru Daniel Drăgulin, și-a dorit de fapt să îl controleze prin membrii Biroului.

„Hai să nu ne mai ascundem după cireș și să spunem clar: au fost două trupe, două echipe, au fost și două liste, care au vrut să pună mâna pe Birou (n.r. Biroul Permanent al PNL). Să creeze majoritatea în Birou, pentru că dacă tot nu a candidat Vasile Iliuță la președinție, că și-a zis „mă, nu candidez că mă fac de râs”, că se vede care a fost rezultatul, dacă ar fi candidat și ar fi luat rezultatul ăsta era mort pe catafalc… Așa cel puțin a zis „mă, nu candidez ca să nu o iau în barbă, dar vreau să cuceresc Biroul, ca prin majoritatea pe care o am în Birou să pot lua deciziile importante”. În momentul în care a apărut Marius Militaru ca și candidat al stângii din PNL, că ei sunt stânga din partid, s-au ciulit urechile. La final, săgețile lui Vasile au căzut la un metru jumate. A fost o bătălie în care noi am ieșit cu două treimi și ei cu o treime, ei, aripa Vasile Iliuță. Din calculele noastre asta trebuia să iasă și asta a ieșit.”, a declarat senatorul Răducu Filipescu.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide