Filmele lunii iunie la Cinema 3D/2D Călărași

Vineri 08 iunie: ora 12.30

Sâmbătă 02 și 09 iunie: ora 10.30 și 12.30

Duminică 03 și 10 iunie: ora 10.30 și 12.30

Aventuri fără pereche – 2D

Regia: Galina Miklínová

Cu: KrystofHádek, Jan Maxián, David Novotný, OndrejTrojan, Marek Taclík

Gen film: Animaţie, varianta dublată

Rating: AG

Premiera în România: 27.04.2018

Mâncăcioșii de șosete sunt creaturi pe care oamenii nu le pot vedea, responsabile pentru dispariția șosetelor pe care nu le mai găsim. Ei mănâncă doar câte o șosetă, lăsând perechile… desperecheate. Și nu se ating niciodată de șosetele de bebeluș.

Viața Mâncăcioșilor de șosete este o aventură continuă. Îți trebuie curaj să găsești o familie cu multe șosete, să o protejezi și să înveți să trăiești cu oameni prin preajmă. Iar eroii noștri nu duc lipsă de curaj!

04 – 07 iunie

Orele: 17.00 și 20.00

Solo: O poveste Star Wars – 3D

Regia: Ron Howard

Cu: Emilia Clarke, Donald Glover, Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Paul Bettany, Thandie Newton

Gen film: Acţiune, Aventuri, SF

Durata: 135 minute

Rating: Ap 12

Premiera în România: 25.05.2018

Călătoriți într-o galaxie îndepărtată, alături de nava Millennium Falcon, în filmul “Solo: A Star Wars Story”, o nouă aventură uimitoare cu cel mai iubit mercenar din galaxie. Tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

08 – 14 iunie

Orele: 17.00 și 20.00

Luni: titlul nu este proiectat

Jurassic World: Un regat în ruină3D

Regia: J.A. Bayona

Cu: Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Jeff Goldblum, BD Wong

Gen film: Acţiune, Aventuri, SF

Durata: 128 minute

Rating: AP 12

Premiera în România: 08.06.2018

Au trecut trei ani de când parcul tematic și stațiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supraviețuit sunt acum pe cont propriu în junglă.

Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen și Claire lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas de la erupția iminentă a vulcanului. Owen e hotărât să-l găsească pe Blue, raptorul său lider, care e dispărut în sălbăticie, iar Claire a ajuns să respecte aceste creaturi care au devenit acum o cauză în care crede și pentru care se luptă. Cei doi ajung pe insulă cu misiunea de a salva dinozaurii, dar descoperă o conspirație care ar putea reîntoarce întreaga noastră planetă la o stare de lucruri extrem de periculoasă, și care nu a mai fost văzută din timpuri preistorice.

11 iunie

Ora: 20:00

Book Club/Clubul femeilor dezlănțuie – 2D

Regia: Bill Holderman

Cu: Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen, Andy Garcia

Gen film: Comedie

Premiera în România: 25.05.2018

Patru femei, patru prietene de-o viață, fac parte dintr-un club de lectură care se întâlnește lunar. Diane a rămas recent văduvă după 40 de ani de căsătorie. Jane se bucură de partenerul ei fără nicio obligație. Sharon încă se luptă să treacă peste un divorț de zeci de ani, iar căsătoria lui Carol se află într-o criză după 35 de ani. Cu toate acestea, viața acestor patru prietene este transformată radical după ce ajung să citească infamul “Fifty Shades of Grey”, care le catapultează într-o serie de alegeri și decizii scandaloase.

Vineri 15 și 22 iunie: ora 12.30

Sâmbătă 16 și 23 iunie: ora 10.30 și 12.30

Duminică 17 și 24 iunie: ora 10.30 și 12.30

Prinţul fermecător – 3D

Regia: Ross Venokur

Cu: Demi Lovato, Wilmer Valderrama, Sia, Nia Vardalos, Ashley Tisdale, Avril Lavigne

Gen film: Animaţie, varianta dublată

Rating: AG

Durata: 85 minute

Premiera în România: 15.06.2018

Trei prințese de poveste descoperă că sunt logodite cu același prinț fermecător.

15 – 21 iunie

Ora: 17.00

Taxi 52D

Regia: Franck Gastambide

Cu: Franck Gastambide, Sabrina Ouazani, Bernard Farcy, Malik Bentalha

Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie, Crimă

Rating: Ap12

Durata: 102 minute

Premiera în România: 01.06.2018

Sylvain Marot este un superpolițist din Paris, și un șofer de excepție. Transferat împotriva voinței sale în departamentul de poliție din Marsilia, este imediat solicitat de către fostul inspector-șef Gibert, acum primar al orașului, dar în care alegătorii nu mai aveau încredere, să pună capăt jafurilor comise de “banda de italieni” care teroriza bijutierii din Marsilia.

Pentru că jefuitorii nu erau niciodată prinși, căci fugeau de la locul faptei cât ai clipi, cu ajutorul unui Ferrari fabulos, Sylvain pare omul potrivit pentru această misiune. I se alocă și un partener, pe Eddy Maklouf, care e nepotul faimosului șofer de taxi Daniel Morales. Nenorocirea face, însă, ca Eddy să fie cel mai prost șofer de Uber din Marsilia, dar singurul care poate conduce legendarul taxi alb moștenit de la unchiul lui…

15 – 21 iunie

Ora: 20.00

Luni: titlul nu este proiectat

Moştenire diabolică2D

Regia: Ari Aster

Cu: Toni Collette, Gabriel Byrne, Alex Wolff, Milly Shapiro

Gen film: Dramă, Horror, Mister, Thriller

Rating: Ap12

Durata: 126 minute

Premiera în România: 15.06.2018

După decesul subit al lui Ellen, fiica ei începe să descopere o serie de secrete întunecate ale bătrânei care acum afectează armonia întregului cămin. Cu cât află mai multe, cu atât se văd cu toţii mai prinşi fără scăpare în sinistrul destin moştenit.

18 și 25 iunie

Ora: 20:00

Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar – 2D

Regia: Fernando León de Aranoa

Cu: Penélope Cruz, Javier Bardem, Peter Sarsgaard

Gen film: Acțiune, Crimă, Dramă

Durata: 123 minute

Premiera în România: 15.06.2018

Javier Bardem, Penelope Cruz și Peter Skaarsgard sunt protagoniștii acestui film care spune povestea adevărată a jurnalistei care a avut o relație de iubire cu cel mai faimos traficant de droguri din istorie.

22 – 28 iunie

Orele: 17.00 și 20.00

Luni: titlul nu este proiectat

Ocean’s 8: Jaf cu clasă2D

Regia: Gary Ross

Cu: Cate Blanchett, Olivia Munn, Matt Damon, Dakota Fanning, Sandra Bullock, Richard Armitage, Anne Hathaway

Gen film: Acţiune, Comedie, Crimă, Thriller

Rating: N15

Durata: 110 minute

Premiera în România: 22.06.2018

Cinci ani, opt luni, 12 zile… și timpul trece în continuare. Atât de mult a trecut de când Debbie Ocean proiectează cel mai mare jaf din viața ei.

Pentru asta are nevoie de o echipă de profesioniste în domeniu. Împreună cu partenera ei de încredere Lou Miller recrutează specialistele: bijutierul Amita, hoața de buzunare Constance, experta în garduri Tammy, hacker-iţa Nine Ball și designerul vestimentar Rose.

Ținta este un superb colier din diamante în valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actrița Daphne Kluger care va fi starul celui mai mare eveniment al anului – Gala Met.

Planul este perfect, însă totul trebuie să decurgă fără nicio abatere dacă echipa vrea să pună mâna pe diamante. Totul se face la vedere.

După ce s-a rănit într-un accident, un gâscoi aventuros este responsabilizat de doi orfani cu ochii mari, în timp ce se confruntă cu pericolele și frumusețea lumii din afară.

Vineri 29 iunie și 06 iulie: ora 12.30

Sâmbătă 30 iunie și 07 iulie: ora 10.30 și 12.30

Duminică 01 și 08 iulie: ora 10.30 și 12.30

Jim Button şi Lukas, mecanicul de locomotivă – 2D

Regia: Dennis Gansel

Cu: Henning Baum, Solomon Gordon

Gen film: Aventuri, Familie, Fantastic (film în variantă dublată)

Rating: AG

Durata: 105 minute

Jim Button, prietenul său, Lukas, mecanicul de locomotivă, și Emma, locomotiva cu aburi, sunt nevoiți să părăsească mica insulă Lummerland. Călătoria lor îi duce în regatul Mandala, unde cei trei se vor îmbarca într-o aventură incredibilă: căutarea lui Li Si, fiica împăratului, răpită și dată dispărută. Împreună, cei trei se aventurează în orașul dragonilor pentru a elibera prințesa și pentru a rezolva misterul originii lui Jim.

29 iunie – 05 iulie

Orele: 17.00 și 20.00

Luni: titlul nu este proiectat

Sicario 2: Soldado – 2D

Regia: Stefano Sollima

Cu: Josh Brolin, Benicio Del Toro, Matthew Modine

Gen film: Acţiune, Crimă, Dramă

Rating: N15

Durata: 122 minute

Premiera în România: 29.06.2018

În războiul drogurilor nu există reguli, iar în momentul în care cartelurile mexicane au început să infiltreze teroriștii în SUA, agentul federal Matt Graver (Josh Brolin) apelează la enigmaticul Alejandro (Benicio Del Toro) a cărui familie a fost asasinată după o reglare de conturi, să limiteze daunele de război după metode personale.

Alejandro o răpește pe fiica șefului unui cartel de droguri pentru a inflama conflictul, însă atunci când fetița este privită drept victima colaterală, soarta ei depinde de confruntarea directă dintre cei doi care îşi chestionează toate acţiunile din trecut.

Informaţii:

Sala CINEMA 3D/ 2D, B- dul 1 Mai, nr. 5A- Parcul central

Preţul biletelor (acelaşi pt. filme 3D şi 2D): 8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani;12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani.

Nu se efectuează rezervări, biletele putând fi cumpărate, de la casieria cinematografului, cu o săptămână înainte de data spectacolului.

– tel: 0242-312.800

– site: www.culturalcl.ro

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide