Florin Brișan, președinte AFC Dunărea: „Eu îmi doresc promovarea de anul acesta”

Președintele clubului de fotbal Dunărea Călărași, Florin Brișan și noul antrenor, Dan Alexa, au fost prezentați de președintele CJ, Vasile Iliuță, consilierilor județeni, după care aceștia au făcut declarații despre obiectivele propuse pentru acest sezon.

Conform președintelui CJ, Vasile Iliuță, instituția pe care o conduce se va implica doar la fotbal, urmând ca Primăria să se ocupe de handbal, suma ce va fi alocată către club urmând a fi în limita maximă a celor cinci procente permise de lege, adică undeva la 2 milioane de euro. Deși acesta a fost rezervat în ceea ce privește promovarea, și din cauza banilor, evident, președintele clubului, Florin Brișan a susținut că își dorește promovarea chiar din acest sezon.

„Obiectivul pe termen scurt, până în iarnă, este clasarea în primele 6 locuri, pentru vară obiectivul este promovarea. Chiar dacă domnul președinte s-a ferit să afirme lucrul acesta, vă promit că-l voi presa să găsim și resursele financiare, atât la Consiliul Județean cât și la Primăria Municipiului, dar și de la investitorii privați, pentru că e păcat ca orașul ăsta să nu aibă o echipă în Liga 1.”

În ceea ce privește susținerea privată a clubului Dunărea, Brișan a recunoscut că sunt puțini cei care fac acest lucru – Aldis Călărași, Avicola Buzău, Asterix, AgroZooProd 2005 Dragoș Vodă, Remat, Condorul, dar în general este vorba de sprijin în natură.

Firmele familiei Iliuță sponsorizează clubul cu aproximativ 150.000 de lei anual, conform spuselor lui Florin Brișan. De altfel, Vasile Iliuță a afirmat că va demara o serie de întâlniri cu agricultorii, în special, dar și cu alți agenți economici, pentru a sponsoriza clubul, deoarece legea permite ca din impozitul de 16% pe profit 20 de procente să fie direcționate către sport.

Antrenorul Dan Alexa a declarat presei că pentru obiectivul de a promova este nevoie de încă trei jucători care să se alăture nucleului celor mai experimentați. „În acest moment promovarea pare un lucru greu de realizat, dar pentru mine personal este o mare provocare, mi-aș dori să reușesc și aici, având în vedere că am două promovări la activ, cu Timișoara și Rapid.”

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide