Fostul PIC devine fabrică de parbrize/Saint Gobain a cumpărat spațiul

După foarte mulți ani în care în județul Călărași nu s-a mai realizat nicio investiție de amploare, iată că finalul anului 2016 vine cu o veste bună.

Saint Gobain Glass Călărași a achiziționat spațiul fostului Hypermarket PIC acolo unde dorește să reloce o fabrică de parbrize din Polonia. Informația a fost furnizată de fostul președinte al Consiliului Județean, Răducu Filipescu.

Conform acestuia, Saint Gobain va investi în jur de 13 milioane de euro în amenajarea fabricii în care vor lucra aproximativ 200 de persoane. Cel mai probabil, fabrica va deveni funcțională anul viitor, aceasta urmând să furnizeze componentele auto fabricilor Renault și Ford din România în special.

Astăzi, președintele CJ Călărași s-a întâlnit cu noul director al fabricii franceze din Călărași, germanul Norbert Teschner unde s-a discutat și despre noua investiție.

În altă ordine de idei, anul acesta Saint Gobain Glass sărbătorește 10 ani de la lansarea liniei de producție din Călărași.

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Va rugam introduceti caracterele de verificare

Citește articolul precedent:
Anunț finalizare proiect „Achiziția de echipamente și dotări în cadrul societății CARTARE AGROCHIMICA SRL”

  Societatea CARTARE AGROCHIMICA SRL anunță finalizarea activităților proiectului cu titlul „Achizitia de echipamente si dotari in cadrul societatii CARTARE...

Închide